Saturday, 3 November 2012

BlackBerry Bold 3

Assalamualaikum.
akhirnya aku ter-RAJIN la pulak nak menaip blog.
Alhamdulillah.
ini cerita semua berlaku sebelum RAYA HAJI.
pada 20-21 Oktober 2012.
member aku dari TERENGGANU nak beli handphone untuk kakak dia.
so apa lagi hari sabtu pagi-pagi lagi dah kuar dari Politeknik Muadzam Shah.
terus naik bas MARALiner ke KUALA LUMPUR.
tapi tu la.
Manusia hanya mampu merancang sahaja.
yang menentukan ialah Allah SWT.
sampai KL tepat pada pukul 2 petang.
then aku cakap kat member aku , DIN n HARRIF 
"esok je la kita pergi low yat"
so mereka setuju.

Malam tu kami ada projek lain.
duduk lepak kat area Setiawangsa & Wangsa Maju je.
Lepak duduk tengok bola kat Restorant NZ Curry House.
Arsenal vs Norwich
Arsenal kalah pulak..
hehehehe..

hari ke esok kan nya pulak.
pukul 11 pagi terus pergi plaza low yat.
 sampai je situ .
alang mencelup perkasam biar sampai ke pangkal lengan.
hehehehe.
aku sebenarnya nak mencari BB.
BroardBand???
bukan la..
BlackBerry.
hahahha
BlackBerry 9780 ataupun Bold 3.
tawaran aku masih tinggi bagi aku.
tapi tak apa la.
aku lepaskan member aku beli SONY GO.
wwwwoooowwww 
water proof tu..
kalau tak dapat hari tu jugakk tak apa.
hari lain masih ada.

Minggu depan nya pula.
Cuti Raya Haji bermula.
malam raya tu aku beroperasi mencari BlackBerry Bold 3
wwwooowww
akhirnya !!!!
Alhamdulillah.
aku dapat jugakkk BlackBerry Bold 3.
dengan harga tawaran yg rendah n memikat si pembeli.
hehehe


then inilah fungsinya apabila sudah ada BlackBerry Bold 3.

Blogger 

Wallpaper mula-mula beli. made by Vodafone

tweet-tweet (Twitter)

BlackBerry Messenger (BBM)

Facebook

What upps

 banyak lagi aku belum install.
sbb aku pakai BlackBerry nie.
member aku sudah ramai pakai BlackBerry nie.
diowg asyik tnye je bila la kau nak pakai BlackBerry nie.
hahaha
so sampai disini sahaja cerita ini.
bye :)

Assalamualaikum

:: BlackBerry gaya kehidupan bersosial.
:: bersosial-bersosial jugak. Dah nak FINAL EXAM dah nie